• 077 - 475 46 72
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Din - vrij 10:00 - 18:00 / zat 10:00 - 16:00
slimme wifi-camera voor buiten
slimme wifi-camera voor buiten
slimme wifi-camera voor buiten
slimme wifi-camera voor buiten
slimme wifi-camera voor buiten
slimme wifi-camera voor buiten

slimme wifi-camera voor buiten

PRODUCTDETAILS Werkt met Alexa & Google Home - gebruik Amazon Alexa met je Woox-camera voor een live weergave op je Echo Show-apparaat. Praat met tweerichtingsaudio - met een ingebouwde microfoon en luidspreker zorgt de Woox Smart Camera ervoor dat u overal in contact blijft met uw huis via de Woox Home-app. Ontvang intelligente waarschuwingen - de Woox Smart Camera heeft bewegingsdetectie en patroonherkenningstechnologie. Pas uw meldingen aan zodat u alleen wordt gewaarschuwd voor de dingen die u belangrijk vindt. Zie duidelijk in het donker - Woox Camera is voorzien van infrarood-LED's en computerzichtalgoritmen om automatisch nachtzicht te activeren bij weinig licht. Leg elk moment vast - Woox Camera biedt alles wat u nodig heeft om uw huis veilig te houden. Je ontvangt een melding in de Woox Home-app wanneer de camera activiteit detecteert, zodat je overal je huis in de gaten kunt houden.
Uw huis verbinden met een slimmere toekomst

Verbonden met een intuïtieve smartphone-app werkt Woox Camera als uw ogen en oren en biedt veiligheid en beveiliging terwijl u niet thuis bent. De geavanceerde technologie voor patroonherkenning en bewegingsdetectie geeft u gemoedsrust, met aanpasbare waarschuwingen om u volledige controle te geven.

Slim en toch eenvoudig

De WOOX Smart Outdoor Camera is een slimme beveiligingscamera die gemakkelijk te gebruiken is. U hoeft geen ingewikkeld cameranetwerk in uw huis te installeren. De installatie van de WOOX Smart Outdoor Camera is eenvoudig en de verbinding werkt via wifi, je hebt dus geen extra hardware nodig zoals een bridge of hub. Het enige dat je nodig hebt om je huis in de gaten te houden, is de camera, je wifi-netwerk en een smartphone of tablet.

Slimme functies

De WOOX Smart Outdoor Camera heeft nachtzicht, bewegingsdetectie, intelligente berichten en 2-weg audio. Dankzij de infrarood sensoren geeft de camera ook 's nachts een goed beeld. U kunt de bewegingsdetectie en kalibratie zo instellen dat de camera bepaalde bewegingen herkent en daarop reageert. De camera kan berichten naar je smartphone of tablet sturen als je beweging ziet. Daarnaast heeft de camera 2-weg audio dankzij een ingebouwde microfoon en speaker. Je kunt dus niet alleen horen wat er voor de camera gebeurt, maar ook terugpraten. De WOOX Smart Outdoor Camera is daarom ideaal om inbrekers af te schrikken.

Video opnemen en opslaan

De WOOX Smart Outdoor Camera kan video's opnemen en opslaan. Dit is echter alleen mogelijk op een SD-kaart of in de cloud. Om video op te nemen, moet de camera daarom zijn verbonden met internet of moet u een SD-kaart in de SD-kaartsleuf installeren. Bij de WOOX Smart Outdoor Camera wordt standaard geen SD-kaart meegeleverd.

Leuk om te weten

Alle WOOX-smartapparaten werken met Amazon Alexa en Google Home. Met behulp van Alexa of Home kun je al je aangesloten WOOX-apparaten met je stem bedienen. Merk op dat een Amazon Alexa of Google Home afzonderlijk moet worden gekocht om stembesturing te gebruiken.

Technische specificaties:

Sensortype: 1/3 "CMOS

Pixels: 2,0 megapixels

Kijkhoek: 140 °

Nachtzicht: ondersteuning

Sluiter: 1/25 / 100.000 per seconde

IR: krachtige LED met ICR

WDR: digitale WDR

Videocompressiestandaard: H.264, 32 Kbps ~ 2 Mbps

Max. Afbeeldingsgrootte: 1920x1080

Framesnelheid: 1-25 per seconde

Audio: Full duplex audio

Opslag: ondersteuning voor micro SD-kaart (max 128 GB), cloudopslag, NVRI-instelling: ondersteuning voor HD / SD, ondersteuning voor spiegelbeeld

Reset: ondersteuning

Interfaceprotocol: Woox Home door Tuya

Communicatieprotocol: TCP / IP, http, DHCP, DNS, RTSP

Algemene functie: Dual stream, wachtwoordbeveiliging

Wifi-protocol: Tuya, IEEEE802.11b / g / n

Activering: ondersteuning van PIR

Wekken op afstand: ondersteuning

Tekensnelheid: 4 seconden

Werktemperatuur en vochtigheid: -20 ° C ~ + 50 ° C, vochtigheid minder dan 90% (zonder condensatie)

Batterij: 2x 2800 mAh oplaadbare batterijen (meegeleverd)

Voeding: DC 5V1A, Micro USB-oplaad- / oplaadkabel inbegrepen

IP-bescherming: IP66 beschermd en gecertificeerd

Muurbevestiging: Cliphouder, schroeven en pluggen inbegrepen

Productafmetingen: (zonder clip) 124 mm x 56 mm x 36 mm (H x B x D) (met cliphouder) 135 mm x 56 mm x 69 mm (H x B x D)

 
Powered by Phoca Cart

Adres

100MHz Computer Service
Wilhelminaplein 119A
5931NX Tegelen

077-4754672

kvk 12050172

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 
10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 
10:00 tot 16:00 uur

vakantie en sluitingsdagen